Konference ZO OS KOVO

09.03.2016 08:08

V úterý 8. 3. 2016 se v podnikové jídelně firmy Engel strojírenská Kaplice konala konference naší odborové organizace. Konference se zúčastnilo 38 z 43, v jednotlivých podnicích naší působnosti, zvolených delegátů. Hostem konference byl předseda OS KOVO Jaroslav Souček a zmocněnec krajského sdružení OS KOVO Jihočeského kraje Jan Švec

Před zahájením konference poblahopřál předseda OS KOVO Jaroslav Souček přítomným 21 ženám k jejich téměř zapomenutému svátku, a spolu s kytičkou jim osobně předal i malý dárek.

Konference schválila návrh rozpočtu odborové organizace na rok 2016. Tento základní ekonomický dokument je koncipován jako rozpočtově vyrovnaný. V roce 2016, stejně jako v letech minulých, předpokládané příjmy (výnosy) odborové organizace nepřesáhnou její výdaje (náklady). Konferencí schválený rozpočet naší odborové organizace je nově vložen v sekci "DOKUMENTY".

Konferenci předcházelo setkání členů managementu firmy Engel strojírenská Kaplice prokuristy firmy Ing. Mag. Petera Jungwirtha a HR managerky Bc. Zuzany Hanžlové s předsedou OS KOVO Jaroslavem Součkem a zmocněncem KS OS KOVO Jižní Čechy Janem Švecem. Na tomto setkání, spojeném s prezentací firmy Engel byli přítomni i zástupci ZO OS KOVO Bc. Jiří Řihout a Jana Maroszová. Po ukončení konference následovala téměř hodinová prohlídka moderních výrobních provozů firmy Engel, na které nás odborným výkladem osobně doprovázel Ing. Mag. Peter Jungwirth

Další fotografie z konference naleznete v naší "FOTOGALERII"