Zájezd na Otáčivé hlediště v Českém Krumlově 2018

Stejně jako v minulých letech, pořádá odborová organizace i v roce 2018 zájezd na představení sehrané před otáčivým hledištěm, v zámeckém parku v Českém Krumlově. Z Jihočeským divadlem připraveného programu jsme vybrali a rezervovali vstupenky na komedii DECAMERON. Pdstavení se bude konat v neděli 1. července 2018

Bližší informace o připravovaném přestavení včetně cenových relací naleznete zde: Inf-OTÁČKO-2018-foto-web.pdf (459128). Přihlášky přijímáme spolu se zaplacením v kanceláři odborů nejpozději do 11. prosince 2017  získáte informace v kanceláři odborů tel. 380 340 843 nebo e-mail: radová.marie@jihostroj.cz. Vámi objednané vstupenky si budete moci vyzvednout tamtéž.

Zájezd do Jihočeského divadla v Českých Budějovicích

Odborová organizace pořádá pravidelné zájezdy do Jihočeského divadla v Českých Budějovicích. Další představení pro naši předplatitelskou skupinu (skupina N) se uskuteční v pondělí 4. prosince 2017.  Na prgramu je komedie DON JUAN

Nejslavnější svůdce všech dob věří jen tomu, že dvě a dvě jsou čtyři a čtyři a čtyři je osm. A že jediné, co má na tomhle světě smysl, je pít dobré víno a milovat krásné ženy. A možná ještě něco – vysmívat se všem tupcům a pokrytcům.

Vstupenky na divadelní představení jsou za "manipulační poplatek" 25,- Kč/kus k dispozici v kanceláři odborů tel. 380 340 843, e-mail: radova.marie@jihostroj.cz. Divadelní představení se koná  v historické budově Jihočeského dvadla od 19.00 hodin.

Autobus pro účastníky představení odjíždí v 18.15 hodin z parkoviště před a.s. Jihostroj Velešín. Cena jízdného tam i zpět, je zahrnuta v "manipulačním poplatku" vstupenky.  Jízdné je tedy po zaplacení tohoto poplatku bezplatné. Pro ostatní účastníky představení činí cena dopravy do Českých Budějovic a zpět 25,- Kč z Velešína a uhradíte ji v autobuse.

Poznávací zájezd - Švýcarsko 2018

Jak jsme již avizovali, připravujeme ve spolupráci s CK Scandia Czech Tour šestidenní poznávací zájezd do Švýcarska. Zájezd se uskuteční v termínu od 25. června do 30. června 2018. Program poznávacího zájezdu naleznete zde: Švýcarsko 2018-krátce.pdf (382560).

Matterhorn

Další informace o nabízeném poznávacím zájezdu budete postupně získávat a předběžné přihlášky budeme přijímat do zaplnění kapacity v kanceláři odborů tel. 380 340 843, e-mail: radova.marie@jihostroj.cz

Zájezd do Bad Füssingu

Po úspěšných zájezdech do Bad Füssingu  jsme pro vás ve spolupráci s CK Máj připravili další zájezdy a to na jarní měsíce 2018.

Velmi populární lázně se nachází ve spodním údolí řeky Inn v jednom z nejpřitažlivějších míst Bavorska, 30 km jižně od Pasova na hranicích s Rakouskem. Svou kombinaci účinných látek je léčivá voda v lázních Bad Füssing vhodná zejména při léčbě pohybového ústrojí, např. revmatických onemocnění, artrózy, nemocí kloubů, bolestí páteře, dále léčení chronické bolesti a poúrazového stavu. Sirné horké zřídlo obsahuje natrium, hydrogen karbonáty a chloridy s podílem fluoridu.

Bližší informace o připravovaných zájezdech, včetně cenových relací a přihlášky k účasti do zaplnění kapacity autobusu, budeme opět přijímat v kanceláři odborů tel. 380 340 843, e-mail: radova.marie@jihostroj.cz.

Rekreace v Chorvatsku 2017

Odborová organizace ve spolupráci s partnerskou odborovou organizací KOVO působící ve firmě ČZ Strakonice pravidelně  připravuje obvyklé rekreační pobyty v chorvatských přímořských letoviscích na Istrijském poloostrově a ve střední Dalmácii. I v roce 2017 bude rekreace organizována do oblasti STŘEDNÍ DALMÁCIE a na Istrijský poloostrov v termínech od 28.7. 2017 (Istrie) a od 21. 7. 2017 (Dalmácie).

Istrijský poloostrov (Istrie) se nalézá v nejsevernější části chorvatského pobřeží. Západní pobřeží Istrie patří vůbec k nejnavštěvovanějším oblastem Chorvatska. Každý rok jej navštíví více jak 2,8 miliónů turistů. Zdejší přímořský kraj nebyl nikdy příliš úrodný a zdejší krajina byla vždy nehostiná. Proto se na Istii v minulém století nejvíce rozrůstal cestovní ruch.

Střední Dalmácie

Střední Dalmácie je nejoblíbenější částí Chorvatska pro české turisty. Oblast v severní části ohraničuje letovisko Rogoznica (u Trogiru). Jižní část je vymezena přístavem Ploče. Celá oblast nabízí stovky kouzelných zátok s bělostnými oblázky nebo pískem. Zdejší moře je průzračně čisté s azurovou barvou. Svou krásu si zdejší oblast uchovala také díky nízkemu průmyslovému znečištění.

Základní informace o této námi nabízené rekreaci včetně pobytových míst a cenových relací naleznete zde: rekreace-CHorvatsko2017-hotely.pdf (1114296)

Další informace o nabízené rekreaci získáte a přihlášky budeme přijímat do zaplnění ubytovací a dopravní kapacity v kanceláři odborů tel. 380 340 843, e-mail: radova.marie@jihostroj.cz

Návrh Plánu kulturních a sportovních akcí na rok 2017

Výbor odborové organizace schválil na svém zasedání  Plán kulturních a sportovních akcí na rok 2017,který naleznete zde: plán kultury2017-schválený.pdf (352786) . Na sestavený plán akcí navazuje rozpočet odborové organizace na rok 2017, který byl schválen konferencí odborové organizace 2. 3. 2017. Rozpočet na kulturní a sportovní akce obshuje rezervu a tak je možno plán aktuálně doplnit o vámi předložené náměty zajímavých akcí.

Týdenní relaxační pobyty v Mariánských lázních

Odborová organizace i pro rok 2016 zprostředkuje týdenní lázeňské pobyty v hotelu Děvín v Mariánských lázních. Více informací o službách tohoto hotelu naleznete na adrese https://www.hotel-devin.eu/  Nástupním dnem pro pobyt je vždy sobota nebo neděle, popřípadě jiný den na základě předchozí telefonické dohody. Více informací včetně cenových relací týdenních pobytů pro dvě osoby naleznete zde:Mariánské-lázně2016.pdf (53250)

Přihlášky k účasti tohoto atraktivního týdenního lázeňského pobytu a bližší informace získáte v kanceláři odborů tel. 380 340 843, e-mail: radova.marie@jihostroj.cz.

Vytvořeno službou Webnode