solidarita-svornost-spravedlnost

Zájezd na muzikál PLES UPÍRŮ

16.03.2017 11:41
Odborová organizace už nyní připravuje další ze série zájezdů na pražské muzikály. Tentokrát jsme vybrali nový muzikál uváděný v GOJA Music Hall na pražském výstavišti PLES UPÍRŮ.
Děsuplný příběh plný romantiky, strachu, ale i nekonečné lásky. Spolu se svým plachým asistentem Alfredem se známý upírolog profesor Abronsius vydává na cestu do daleké Transylvánie, kde je údajně nejlepší podnebí pro upíry,  aby je zde vypátral a pak zlikvidoval. Ve zchátralém hostinci, kde kraluje podivínský Chagal se svojí manželkou Rebeccou, najdou útočiště před mrazivou nocí. Alfred se na první pohled až po uši zamiluje do Sarah, krásné dcery hostinského. Profesor Abronsius i jeho asistent si nemůžou  nevšimnout tun česneku, který zdobí celou hospodu, a brzy se dozvědí i o jasných případech upířího pokousání…  
Zájezd se v případě dostatečného zájmu z řad odborářů a jejich rodinných příslušníků uskuteční v sobotu 30. září 2017
 

Bližší informace o připravovaném zájezdu, včetně cenových relací naleznete zde: inf-PLES UPÍRŮ-FOTO-web.pdf (595301).  Přihlášky k účasti do zaplnění kapacity autobusu, nejpozději však do 3. dubna 2017 přijímáme v kanceláři odborů tel. 380 340 843, e-mail: radova.marie@jihostroj.cz.

 

 

Zpět

Vyhledávání

© 2010 Všechna práva vyhrazena.