solidarita-svornost-spravedlnost

Zájezd na DNY NATO

18.08.2017 07:42
Odborová organizace pořádá dvoudenní zájezd na DNY NATO, konané v Ostravě Mošnově. Součástí programu je i exkurze ve firmě Tatra Kopřivnice a prohlídka muzea Tatra. Zájezd se uskuteční v pátek 15. a v sobotu 16. září 2017.
DNY  NATO na Letišti Leoše Janáčka v Ostravě osloví nejen všechny milovníky letectví, ale také nadšence do bojových technik a v neposlední řadě i rodiče s dětmi, kteří hledají možnosti víkendových vzdělávacích programů. Tato každoroční mega-přehlídka na které se podílí složky IZS, armády naší i našich spojenců jepro účastníky bezplatná.
Dny NATO v Ostravě Mošnov
Ubytování účastníků zájezdu je zajištěno v autokempu vlastněném odborovou organizací RETASO v Horní Bečvě https://www.retaso.estranky.cz/
Neopominutelnou součástí zájezdu bude i páteční exkurze do druhé nejstarší dosud existující automobilky v Evropě - Tatry Kopřivnice, spojená nejenom s obědem v podnikové jídelně,ae i návštěvu technicého muzea.
TATRA, a.s.
TATRA, a.s.Výsledek obrázku pro technické muzeum tatra kopřivnice

Bližší informace o připravovaném zájezdu, včetně cenových relací naleznete zde: Inf-DNY-NATO-2017-web.pdf (624985).  Přihlášky k účasti do zaplnění kapacity, nejpozději však do 8. září 2017, přijímáme v kanceláři odborů tel. 380 340 843, e-mail: radova.marie@jihostroj.cz.

 

Zpět

Vyhledávání

© 2010 Všechna práva vyhrazena.