solidarita-svornost-spravedlnost

Zájezd do Jihočeského divadla

05.03.2018 09:58

Odborová organizace pořádá pravidelné zájezdy do Jihočeského divadla v Českých Budějovicích. Další představení pro naši předplatitelskou skupinu (skupina N) se uskuteční v úterý 6. prosince 2017.  Na prgramu je baletní večer Dekkadencers na jihu

V choreografii čtyř mladých umělců, tvořících ve volném uskupení pod názvem Dekkadencers se snoubí vášeň s energií.  Projekty tohoto uskupení mají divácky vstřícnou dramaturgii. Jejich hlavním působištěm je Nová scéna Národního divadla v Praze.

 

  

Vstupenky na divadelní představení jsou za "manipulační poplatek" 25,- Kč/kus k dispozici v kanceláři odborů tel. 380 340 843, e-mail: radova.marie@jihostroj.cz. Divadelní představení se koná  v historické budově Jihočeského dvadla od 19.00 hodin.     

Autobus pro účastníky představení odjíždí v 18.15 hodin z parkoviště před a.s. Jihostroj VelešínCena jízdného tam i zpět, je zahrnuta v "manipulačním poplatku" vstupenky.  Jízdné je tedy po zaplacení tohotopoplatku bezplatné. Pro ostatní účastníky představení činí cena dopravy do Českých Budějovic a zpět 25,- Kč z Velešína a uhradíte ji v autobuse.

 

Zpět

Vyhledávání

© 2010 Všechna práva vyhrazena.