solidarita-svornost-spravedlnost

Rekreace v Chorvatsku 2018

05.03.2018 11:26

Odborová organizace ve spolupráci s partnerskou odborovou organizací KOVO působící ve firmě ČZ Strakonice pravidelně  připravuje obvyklé rekreační pobyty v chorvatských přímořských letoviscích na Istrijském poloostrověve střední Dalmácii. I v roce 2017 bude rekreace organizována do oblasti STŘEDNÍ DALMÁCIE a na Istrijský poloostrov v termínech od 27.7. 2018 (Istrie) a od 20. 7. 2018 (Dalmácie).

 

Istrijský poloostrov (Istrie) se nalézá v nejsevernější části chorvatského pobřeží. Západní pobřeží Istrie patří vůbec k nejnavštěvovanějším oblastem Chorvatska. Každý rok jej navštíví více jak 2,8 miliónů turistů. Zdejší přímořský kraj nebyl nikdy příliš úrodný a zdejší krajina byla vždy nehostiná. Proto se na Istii v minulém století nejvíce rozrůstal cestovní ruch.

Střední Dalmácie

Střední Dalmácie je nejoblíbenější částí Chorvatska pro české turisty. Oblast v severní části ohraničuje letovisko Rogoznica (u Trogiru). Jižní část je vymezena přístavem Ploče. Celá oblast nabízí stovky kouzelných zátok s bělostnými oblázky nebo pískem. Zdejší moře je průzračně čisté s azurovou barvou. Svou krásu si zdejší oblast uchovala také díky nízkemu průmyslovému znečištění.

Základní informace o této námi nabízené rekreaci včetně pobytových míst a cenových relací naleznete zde: rekreace-CHorvatsko2018-hotely.pdf (845856)

Další informace o nabízené rekreaci získáte a přihlášky budeme přijímat do zaplnění ubytovací a dopravní kapacity v kanceláři odborů tel. 380 340 843, e-mail: radova.marie@jihostroj.cz

 

Zpět

Vyhledávání

© 2010 Všechna práva vyhrazena.