Zájezd do Jihočeského divadla

27.11.2017 09:58

Odborová organizace pořádá pravidelné zájezdy do Jihočeského divadla v Českých Budějovicích. Další představení pro naši předplatitelskou skupinu (skupina N) se uskuteční v pondělí 4. prosince 2017.  Na prgramu je komedie DON JUAN

Nejslavnější svůdce všech dob věří jen tomu, že dvě a dvě jsou čtyři a čtyři a čtyři je osm. A že jediné, co má na tomhle světě smysl, je pít dobré víno a milovat krásné ženy. A možná ještě něco – vysmívat se všem tupcům a pokrytcům.

Vstupenky na divadelní představení jsou za "manipulační poplatek" 25,- Kč/kus k dispozici v kanceláři odborů tel. 380 340 843, e-mail: radova.marie@jihostroj.cz. Divadelní představení se koná  v historické budově Jihočeského dvadla od 19.00 hodin.

Autobus pro účastníky představení odjíždí v 18.15 hodin z parkoviště před a.s. Jihostroj VelešínCena jízdného tam i zpět, je zahrnuta v "manipulačním poplatku" vstupenky.  Jízdné je tedy po zaplacení tohotopoplatku bezplatné. Pro ostatní účastníky představení činí cena dopravy do Českých Budějovic a zpět 25,- Kč z Velešína a uhradíte ji v autobuse.

Vytvořeno službou Webnode