solidarita-svornost-spravedlnost

Výjimečná konference ZO OS KOVO JAWA

29.05.2017 10:15

Ve čtvrtek 25. května 2017 se v zasedací místnosti firmy JAWA Moto spol. s r.o. v Týnci nad Sázavou konala z několika důvodů výjimečná konference ZO OS KOVO JAWA.

 JAWA 350

Jednatel společnosti ing. Jiří Gerle seznámil přítomné s aktuální situací firmy JAWA Moto. Konstatoval, že JAWA je postupně se stabilizující firmou s dobrou obchodní a investiční strategií.

Výborem odborové organizace byla navržena a delegáty konference schválena koordinace kolektivního vyjednávání ve firmách JAWA MOTO a Jihostroj vytvořením tříčlenné koordinační rady příslušných základních odborových organizací.

Nikdo ze stávajících členů Výboru odborové organizace do dalšího volebního období již nekandidoval, byl tedy kompletně zvolen "nový Výbor ZO". Předseda Odborového svazu KOVO Jaroslav Souček, který byl spolu s PhDr. Milanem Fialou - vedoucím Regionálního pracoviště OS KOVO pro Prahu a Středočeský kraj, hostem konference, poděkoval stávajícímu Výboru ZO za dlouholetou práci ve prospěch jimi zastupovaných členů a zaměstnanců JAWY a předal jm drobné dárky. 

Předseda OS KOVO přijal pozvání jednatele firmy JAWA Františka Hrušky a místopředsedy ZO OS KOVO Josefa Mičíka a prohlédl si exponáty dokončovaného muzea motocyklů firmy JAWA.

Na ustavujícím zasedání nově zvoleného čtyřčlenného Výboru ZO OS KOVO JAWA byl předsedou zvolen pan Zdeněk Šandera (delegát konference-druhý zprava) a zástupcem pro oblast BOZP pan Martin Niesner-čtvrtý zleva).

Předseda OS KOVO Jaroslav Souček poděkoval v závěru konference za pozvání na konferenci, které se zúčastnili všichni na odborových úsecích zvolení delegáti (100%) a popřál všem nově zvoleným členům Výboru ZO mnoho štěstí a úspěchů při všech jednáních ve prospěch jimi zastupovaných zaměstnanců.

Další fotografie z volební konference naleznete v naší fotogalerii.

 

 

 

 

Zpět

Vyhledávání

© 2010 Všechna práva vyhrazena.