solidarita-svornost-spravedlnost

EXKURZE - TPCA KUTNÁ HORA-VOLNÁ MÍSTA-700,- Kč

26.04.2012 06:15

Odborová organizace pořádá, stejně jako v minulých letech, dvoudenní poznávací zájezd, spojený s exkurzí do druhé nejvýznamější české automobilky TPCA Kolín.

Zájezd se uskuteční v pátek 27. dubna a v sobotu 28. dubna 2012. Do programu zájezdu nelze nezařadit návštěvu Kutné Hory, která je zapsána do seznamu světového kulturního dědictví UNESCO. Účastníci zájezdu budou moci navštívit její nejvýznamnější památky - Katedrálu sv. Barbory, Kostnici - a je pro ně připravena i prohlídka stříbrného dolu (tzv. cesta stříbra).

Nocleh je zajištěn v autokempu U letadla  v blízkosti hrázesečské přehradní nádrže www.autocamp.estranky.cz . Sobotní program je věnován mimo jiné i  nahlédnutí do životního stylu našich předků. Dopoledne je plánován turistický vílet na zříceninu hradu Oheb u sečské přehrady nebo návštěva zámku ve Slatiňanech. Odpoledne pak např. návštěva skanzenu Veselý kopec. Bližší informace o pořádaném zájezdu naleznete zde:inf-duben2012-exkurzeTPCA-web.pdf (268,7 kB). Časový harmonogram a podrobný program zájezdu publikujeme zde: program-exkurze TPCA.pdf (72 kB)

Zpět

Vyhledávání

© 2010 Všechna práva vyhrazena.