Zájezd - DNY NATO + TATRA

Odborová organizace pořádá dvoudenní zájezd na DNY NATO, konané v Ostravě Mošnově. Součástí programu je i exkurze ve firmě Tatra Kopřivnice a prohlídka muzea Tatra. Zájezd se uskuteční v pátek 15. a v sobotu 16. září 2017.
DNY  NATO na Letišti Leoše Janáčka v Ostravě osloví nejen všechny milovníky letectví, ale také nadšence do bojových technik a v neposlední řadě i rodiče s dětmi, kteří hledají možnosti víkendových vzdělávacích programů. Tato každoroční mega-přehlídka na které se podílí složky IZS, armády naší i našich spojenců jepro účastníky bezplatná.
Dny NATO v Ostravě Mošnov
Ubytování účastníků zájezdu je zajištěno v autokempu vlastněném odborovou organizací RETASO v Horní Bečvě http://www.retaso.estranky.cz/
Neopominutelnou součástí zájezdu bude i páteční exkurze do druhé nejstarší dosud existující automobilky v Evropě - Tatry Kopřivnice, spojená nejenom s obědem v podnikové jídelně,ae i návštěvu technicého muzea.
TATRA, a.s.
TATRA, a.s.Výsledek obrázku pro technické muzeum tatra kopřivnice

Bližší informace o připravovaném zájezdu, včetně cenových relací naleznete zde: Inf-DNY-NATO-2017-web.pdf (624985).  Přihlášky k účasti do zaplnění kapacity, nejpozději však do 8. září 2017, přijímáme v kanceláři odborů tel. 380 340 843, e-mail: radova.marie@jihostroj.cz.

Zájezd do pražské ZOO

Odborová organizace pořádá tradiční  zájezd do pražské ZOO, který je určený především dětem. Zájezd se bude konat v netradičním podzimním termínu, v sobotu 7. října 2017.

Pražská zoologická zahrada patří mezi nejlepší a nejvybavenější  v České republice. V ZOO najdeme například koně převalského, adaxy, zubry a mnohé další. ZOO je velmi vhodná na krásně strávený den s rodinou. Rodinná celodenní vstupenka s 2 rodiči a 2 dětmi vyjde na 600 Kč + 100 Kč za každé další dítě.

Kamba si malého Ajabu „půjčuje“ stále častěji. Foto: Petr Hamerník, Zoo Praha

Bližší informace o připravovaném zájezdu, včetně cenových relací naleznete zde: ZOO Praha2017-web.pdf (434940).  Přihlášky k účasti do zaplnění kapacity, nejpozději však do 2. října 2017 přijímáme v kanceláři odborů tel. 380 340 843, e-mail: radova.marie@jihostroj.cz.

Zájezd na muzikál PLES UPÍRŮ

Odborová organizace už nyní připravuje další ze série zájezdů na pražské muzikály. Tentokrát jsme vybrali nový muzikál uváděný v GOJA Music Hall na pražském výstavišti PLES UPÍRŮ.
Děsuplný příběh plný romantiky, strachu, ale i nekonečné láskySpolu se svým plachým asistentem Alfredem se známý upírolog profesor Abronsius vydává na cestu do daleké Transylvánie, kde je údajně nejlepší podnebí pro upíry,  aby je zde vypátral a pak zlikvidoval. Ve zchátralém hostinci, kde kraluje podivínský Chagal se svojí manželkou Rebeccou, najdou útočiště před mrazivou nocí. Alfred se na první pohled až po uši zamiluje do Sarah, krásné dcery hostinského. Profesor Abronsius i jeho asistent si nemůžou  nevšimnout tun česneku, který zdobí celou hospodu, a brzy se dozvědí i o jasných případech upířího pokousání…
Zájezd se v případě dostatečného zájmu z řad odborářů a jejich rodinných příslušníků uskuteční v sobotu 30. září 2017

Bližší informace o připravovaném zájezdu, včetně cenových relací naleznete zde: inf-PLES UPÍRŮ-FOTO-web.pdf (595301).  Přihlášky k účasti do zaplnění kapacity autobusu, nejpozději však do 3. dubna 2017 přijímáme v kanceláři odborů tel. 380 340 843, e-mail: radova.marie@jihostroj.cz.

Zájezd do Jihočeského divadla v Českých Budějovicích

Odborová organizace pořádá pravidelné zájezdy do Jihočeského divadla v Českých Budějovicích. Další představení pro naši předplatitelskou skupinu (skupina N) se uskuteční v pátek 27. října 2017.  Na prgramu je opera Giuseppe Verdiho TRUBADÚR

Ústřední postavou tragického příběhu je žena poznamenaná hrůzným traumatem minulosti. Její neukojitelná touha po pomstě v ní pozvolna ničí všechno lidské a stane se nakonec osudnou i pro Manrica a Lunu, dva soky v lásce, kteří až do poslední chvíle netuší, že jsou ve skutčnosti sourozenci. Drama situované původně do Španělska 15. století podle námětu Antonia Garcíi Gutiérreze je plné vyhrocených situací, zachycených v hudbě geniálního italského melodika. Trubadúr patří jistě právem k hrstce nejhranějších oper, které stále lákají další interprety i inscenátory. V italském originále s českými a německými titulky.

Vstupenky na divadelní představení jsou za "manipulační poplatek" 25,- Kč/kus k dispozici v kanceláři odborů tel. 380 340 843, e-mail: radova.marie@jihostroj.cz. Divadelní představení se koná  v Domě kultury METROPOL  od 19.00 hodin.

Autobus pro účastníky představení odjíždí v 18.15 hodin z parkoviště před a.s. Jihostroj Velešín. Cena jízdného tam i zpět, je zahrnuta v "manipulačním poplatku" vstupenky.  Jízdné je tedy po zaplacení tohoto poplatku bezplatné. Pro ostatní účastníky představení činí cena dopravy do Českých Budějovic a zpět 25,- Kč z Velešína a uhradíte ji v autobuse.

Zájezd do Bad Füssingu

Po jarním zájezdu do Bad Füssingu  jsme pro vás ve spolupráci s CK Máj připravili další zájezdy a to v podzimních měsících (říjen a listopad) 2017.

Velmi populární lázně se nachází ve spodním údolí řeky Inn v jednom z nejpřitažlivějších míst Bavorska, 30 km jižně od Pasova na hranicích s Rakouskem. Svou kombinaci účinných látek je léčivá voda v lázních Bad Füssing vhodná zejména při léčbě pohybového ústrojí, např. revmatických onemocnění, artrózy, nemocí kloubů, bolestí páteře, dále léčení chronické bolesti a poúrazového stavu. Sirné horké zřídlo obsahuje natrium, hydrogen karbonáty a chloridy s podílem fluoridu.

Bližší informace o připravovaných zájezdech, včetně cenových relací a přihlášky k účasti do zaplnění kapacity autobusu, budeme opět přijímat v kanceláři odborů tel. 380 340 843, e-mail: radova.marie@jihostroj.cz.

Rekreace v Chorvatsku 2017

Odborová organizace ve spolupráci s partnerskou odborovou organizací KOVO působící ve firmě ČZ Strakonice pravidelně  připravuje obvyklé rekreační pobyty v chorvatských přímořských letoviscích na Istrijském poloostrově a ve střední Dalmácii. I v roce 2017 bude rekreace organizována do oblasti STŘEDNÍ DALMÁCIE a na Istrijský poloostrov v termínech od 28.7. 2017 (Istrie) a od 21. 7. 2017 (Dalmácie).

Istrijský poloostrov (Istrie) se nalézá v nejsevernější části chorvatského pobřeží. Západní pobřeží Istrie patří vůbec k nejnavštěvovanějším oblastem Chorvatska. Každý rok jej navštíví více jak 2,8 miliónů turistů. Zdejší přímořský kraj nebyl nikdy příliš úrodný a zdejší krajina byla vždy nehostiná. Proto se na Istii v minulém století nejvíce rozrůstal cestovní ruch.

Střední Dalmácie

Střední Dalmácie je nejoblíbenější částí Chorvatska pro české turisty. Oblast v severní části ohraničuje letovisko Rogoznica (u Trogiru). Jižní část je vymezena přístavem Ploče. Celá oblast nabízí stovky kouzelných zátok s bělostnými oblázky nebo pískem. Zdejší moře je průzračně čisté s azurovou barvou. Svou krásu si zdejší oblast uchovala také díky nízkemu průmyslovému znečištění.

Základní informace o této námi nabízené rekreaci včetně pobytových míst a cenových relací naleznete zde: rekreace-CHorvatsko2017-hotely.pdf (1114296)

Další informace o nabízené rekreaci získáte a přihlášky budeme přijímat do zaplnění ubytovací a dopravní kapacity v kanceláři odborů tel. 380 340 843, e-mail: radova.marie@jihostroj.cz

Zájezd na Otáčivé hlediště v Českém Krumlově 2017

Stejně jako v minulých letech, pořádá odborová organizace i v roce 2017 zájezd na představení sehrané před otáčivým hledištěm, v zámeckém parku v Českém Krumlově. Z Jihočeským divadlem připraveného programu jsme vybrali a rezervovali vstupenky na komedii Ženy Jindřicha VIII aneb chudák král(em)

Bližší informace o připravovaném přestavení včetně cenových relací naleznete zde: Inf-OTÁČKO-2017-web.pdf (372671) O možnosti dalších přihlášek  získáte informace v kanceláři odborů tel. 380 340 843 nebo e-mail: radová.marie@jihostroj.cz. Vámi objednané vstupenky si můžete vyzvednout tamtéž.

Návrh Plánu kulturních a sportovních akcí na rok 2017

Výbor odborové organizace schválil na svém zasedání  Plán kulturních a sportovních akcí na rok 2017,který naleznete zde: plán kultury2017-schválený.pdf (352786) . Na sestavený plán akcí navazuje rozpočet odborové organizace na rok 2017, který byl schválen konferencí odborové organizace 2. 3. 2017. Rozpočet na kulturní a sportovní akce obshuje rezervu a tak je možno plán aktuálně doplnit o vámi předložené náměty zajímavých akcí.

Týdenní relaxační pobyty v Mariánských lázních

Odborová organizace i pro rok 2016 zprostředkuje týdenní lázeňské pobyty v hotelu Děvín v Mariánských lázních. Více informací o službách tohoto hotelu naleznete na adrese http://www.hotel-devin.eu/  Nástupním dnem pro pobyt je vždy sobota nebo neděle, popřípadě jiný den na základě předchozí telefonické dohody. Více informací včetně cenových relací týdenních pobytů pro dvě osoby naleznete zde:Mariánské-lázně2016.pdf (53250)

Přihlášky k účasti tohoto atraktivního týdenního lázeňského pobytu a bližší informace získáte v kanceláři odborů tel. 380 340 843, e-mail: radova.marie@jihostroj.cz.

Vytvořeno službou Webnode